Boka höstens arbetspass

Hej alla Piluddare! Sommaren är nästan över, men visst har den varit skön! Nu kommer det några arbetspass som ska göras före upptagningen och några efter.

1. Vi startar med ett arbetspass på klubbholmen under ledning av Henrik Noren den 15/9. Möte vid Tornet i hamnen kl 10.00. På klubbholmen ligger ett träd mot ett annat som ska tas mer, detta kräver att någon / några med vana av trädfällning anmäler sig. Henrik ordnar med utrustning men om det är någon som har det som behövs ring Henrik och meddela detta. Henrik Norden 070-­‐8157509. Det ska även städas och köras lite röjsåg. Det kommer att vara en hel del tunga lyft, mycket bärande och en hel del sly att röja och ta hand om, med andra ord en hel del kroppsarbete – att tänka på om man vill boka in sig på detta arbetspass.

2. Nästa pass är på Varvet den 28/9 kl 10.00 där träffar ni Anders Lindström vid grinden. Här ska det röjas sly samt plockas undan så att vi har rena ytor inför uppläggningen. Till detta pass kallas 15 man.

3. Den 29/9 är det dags att stänga Klubbholmen, Henrik träffar ni i hamnen vid tornet kl 10.00 , 4 man är kallade, det som behövs har Henrik koll på.

4. Upptagningen sker den 5:e oktober för mindre båtar och den 6: oktober med kran. Kom i god tid och se till att all utrustning för ”pallning” är i god kondition. Glöm inte att ni ska ha pengar för upptagning, papper på att försäkringen är betald samt att nyckeln ska kollas.

5. Den 26/10 och den 27 /10 tar vi upp bommarna. Vi kommer att behöva vara 25 man båda dagarna men se gärna till att ni fyller på passet den 26/10 först så att vi har fullt manskap. Här är det viktigt att ni anpassar kläderna efter vädret, det är inget kul att vara blöt eller kall och glöm inte handskar.

Det var allt för stunden men håll koll på Piluddens hemsida, det kan dyka upp nya pass med kort varsel. En bra rutin är att kolla båtunionens sida där passen ligger, lite då och då.

Ha en skön sensommar! Leif