Prova på segla för barn

Jakobsbergs Båtsällskaps Jollesektion välkomnar barn och barnbarn att ”prova på segla”, gå seglingskurs  och/eller bli medlemmar i JBS jollesektion. De har träningar varje söndag kl 13-17, är det dåligt väder kör de teori och spelar spel. Nu öppnar de portarna för seglarskolan 2017, vill ditt barn lära sig att segla, knopar och allt om sjövett? Då ska du anmäla henne/ honom till Mälarens populäraste seglarskola.

Vecka 25, Lördag 17e – Onsdag 21: Nybörjare och fortsättare

Vecka 31, Måndag 31- Fredag 4e: Nybörjare och fortsättare

Vecka 32, Måndag 7- Fredag 11: Nybörjare och fortsättare

Kursinfo

Kursen pågår mellan kl 9:00-16:00. Deltagaravgift 1400 kr

Under kursdagarna så kommer barnen lära sig seglingens grundkunskaper i en optimistjolle, man får lära sig sjövett, allemansrätten, knopa, sjöregler, kapsejsning mm. Om vädret tillåter så kommer vi ha utflykt till en ö i närheten någon dag, mer info kommer under kursdagarna. Måltider och dryck ingår inte i avgiften. Kravet vi har är att barnen ska kunna simma 200 meter med flytväst. För mer info eller Anmälan se kontakt info nedan.

Datum att ha koll på

6e Juni har vi prova på vid Görväln, ni hittar oss vid kanotklubbens bryggor. 11 Juni kl 13-16 har vi prova på vid våran hamn, Jakobsbergs Båtsällskap. Vi bjuder på korv med tillbehör och fika

Varmt Välkomna!

Kontakt E-post jbsjolle@jbs.nu

Ordf. Emil Lund 073 9983871

Du kan läsa mer på JBS Hemsida

www.jbs.nu flik Jollesektionen

Vi finns även på Facebook

“Jolleseglarna JBS”