Segelbåtsägare i Piluddens båtklubb

Då mastkranen är trasig har vi löst årets avmastning på följande sätt. Avmastning sker med klubbens traktor. Lennart Aldén eller Niclas Wittlock kör traktorn. Vi har bokat in tre dagar. Tisdag 14/9. söndag 19/9 och tisdag 21/9.

På varje dag finns det tre pass (9-12, 13-16 och 17-20). Ni är välkomna att boka in er på något av passen under någon av dagarna. det går maximalt att vara 4 båtar per pass. För att vi ska få maximal effektivitet är det bra om det går att leta fram fler bockar att lägga masterna på. Det är så klart en förutsättning att er båt är förberedd så att seglen är nertagna och bommen avmonterad osv.

OBS:  Då det här är en lösning som vi har behövt ta till nu när kranen är trasig få vi alla hjälpas åt med maximal förståelse för ändringar m.m. t ex kan vi behöva flytta någon om vi inte är 3-4 båtar i ett pass (det går inte att vara en eller två). Vi vet inte heller om det kan gå fortare eller ta längre tid än planerat. Det här kommer säkert att gå bra men en liten extra insats, hjälp åt de som är lite ovana och extra förståelse är alltid välkommet.