Sjösättningen 6 maj närmar sig!

Hej båtklubbsmedlem!

Trots att det är tveksamt om våren har nalkats och det just nu känns som sommaren är avlägsen så talar almanackan ett annat språk. Sommaren är på väg och sjösättningsdagen närmar sig med stormsteg. Årets sjösättning går av stapeln om en månad, söndagen den 6 maj.
För att arbetet med att sätta båtarna i sjön ska gå så smidigt som möjligt finns en preliminär bedömning av den tidpunkt då det är dags att sätta din båt i sjön.
Under fliken sjösättning/upptagning här på hemsidan hittar ni tidplanerna, en för båtarna som sjösätts med traktor och en för båtarna som sjösätts med mobilkran.
Detta är preliminära tidsplaner. Dessa kan komma att uppdateras innan sjösättningsdagen, så kontrollera din tid när det närmar sig.
Du måste besöka vårt kansli i klubbhuset innan din sjösättning. Detta för att visa upp en gällande försäkring av båten och för att betala lyftet. Det är också viktigt att du, innan sjösättningen, försäkrat dig om att båten är i sjövärdigt skick och att den är utrustad med nödvändiga tampar.
Om du har synpunkter på tidplanen så kontakta varvschef Gunnar Sävenstedt. mail: varvschef@piluddens.com.