Upptagning sker lördag den 5 och söndag den 6 oktober 2019

Det är dags för upptagning av de båtar som ska vinterförvaras på klubbens varvsområde. Det sker lördag 5:e och söndag 6:e oktober. Tänk på att komma till klubbstugan för att visa upp er försäkring i samband med båtupptagningen. Det gäller även er som tar upp båten själv! Ni som har båt som ska tas upp, glöm inte att ta med 500 kr i kontanter för betalning av lyftkostnad.

Var i god tid innan ert planerade lyft, för anmälan, uppvisande av försäkring och betalning av lyftavgiften. Lördagen den 5:e och söndag den 6:e oktober använder vi vår traktor för att lyfta de båtar som är lämpliga för ett traktorlyft. Söndagen den 6 oktober använder vi även en mobilkran för att lyfta de båtar som inte är lämpliga att lyfta med vår egen traktor.

Under fliken “Hamnen/Varvet” och val “Sjösättning/upptagning” här på vår hemsida finns upptagningsplaner där du ser när din båt planeras att lyftas. Där finns även mer information kring upptagningen. För att lyftet skall gå så smidigt som möjligt uppmanas du att inför lyftet kontrollera att ditt uppläggningsmateriel är i fullgott skick.